凤凰彩票注册


首页 > 学习 > 习题 > 英语六年级上册 > 阅读题 > 阅读短文,选择正确答案,将编号

阅读短文,选择正确答案,将编号

日期:20190831
用时:
____
得分:
____

阅读短文,选择正确答案,将编号填在括号内。)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

It’s nine o’clock in the morning. The family is at home. Jim’s grandpa is watering the flowers. His father is sitting in a chair. He’s watching TV. Jim’s mother is standing near the window. She’s giving some food to a bird, Polly. Polly says, “ Thanks!” Where’s Jim? Oh, he’s behind the door. Kate, Jim’s sister, is looking for him. They are playing games.They have no homework on Sunday evening.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

2s2L8z8@0l8l1. There are _______ people in the family.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

A: three)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

B: four)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

C: five)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

.o1`4G6X:S2. Is John’s grandpa watering the flowers?)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

A: Yes, he is.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

B: Yes, she is.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

C: No, he isn’t.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

1t6d)T'K7},^.O3Y;A3. Who’s watching TV?)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

A: Jim)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

B: Jim’s father)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

C: Jim’s mother)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

.N:U)f(|2k0u;s*s6b4. The children doing their homework.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

A: aren’t)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

B: isn’t)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

C: don’t)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

*q)@,Y:q5. What’s Kate doing?)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

A: She’s doing her homework.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

B: She’s standing near the window.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

C: She’s playing games.)J0D4k(T.f-Y*Y,f9n1s*D,I0d3c(y

英语六年级上册阅读题习题
英语六年级上册习题

凤凰彩票注册